Search This Blog

Wednesday, October 6, 2010

Mõttega kultuuri poole

Alustan sellega, et jõudnudki toredale üritusele teisipäeval, kuna olin natuke aega valesti arvestanud, viimane loeng kestis toreda ürituse ajal. Aga usun et neid tuleb veel ja siis meil on võimalus minna.
Täna käisime peale loengut õhtul ka Hullusid Päevasid üle tsekkamas, pudipadi riiulid olid päris lahedad, aga mingit wau-efekti kahjuks ka ei tekkinud. Siis nägin sõpra, kes nüüd sellest aastat õpib Kõrgemas Sõjakoolis Tartus, jutustasime siis niikaua kuni kell hakkas üheksa tiksuma ja ta pidi tagasi kooli minema (nad peavad kell 9 ühikas olema, karm distsipliin). Muide nad käivad kell kuus hommikul jooksamas ja siis Anne kanalis "karastamas" ennast, tublid poisid. Kuna juttu oleks jätkunud kauemaks ja meid on Koidula omadest Tartus vähe, siis tuli otsus et varsti võiks näha, loomulikult võtan ka vastu kutse, neid kell kuus hommikul Anne kanali juurde vaatama minna, kuidas nad siis seal sulistavad seal külmas. Päris tore soe tunne tekkis sisse vana tuttavat nähes.
Ja täna pidin minema välja... partypuuper, lähen järgmine.
Sain ka sõbra käest piletid teatrisse homseks, kajastan seda siis ülehomme. Ja hektel valmis peas mõte, et kuna pean hakkama see aasta tihedasti teatris käima, siis et blogil oleks ka hariv eesmärk, hakata siia kirjutama/kajastama (ja seal juures ka kirjutamist harjutama) teatritükke mida olen külastanud. Teeksin seda eelkõige enda pärast, kuna usun et kooli suhtes on see üsnagi hea harjutamisvariant, ja loomulikult ka teie, et teil oleks natukene põnevam lugeda mitte ainult minu elust vaid ka laiemast maailmast kuhu võibolla ise nii tihti ei satu :))

Siin aga paar pilti ilusast päeavast Emajõe kaldal







Olge armsad :)

No comments:

Post a Comment